Известие

Collapse
No announcement yet.

боядисване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• боядисване

привет. от софия съм и карам алфа 145 и ме интересува дали някой знае къде правят качествено пребоядисване с голяма цветова гама бои и изчукване на калници и капаци. мерси

боядисване

привет. от софия съм и карам алфа 145 и ме интересува дали някой знае къде правят качествено пребоядисване с голяма цветова гама бои и изчукване на калници и капаци. мерси

Comment

в сливен го знаеме човека ама в софия
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

в сливен го знаеме човека ама в софия
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

И мен ми е интересно колко струва цялостно кач. пребоядисване.

А вчера бях с един колега да си вземе Браво-то от един сервиз до ПроМобиле в Дружба-1 - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ освен ако не искате да ви направят колата като портокал сервизът се намира по-точно ве една уличка отстрани на ПроМобиле, до една ветеринарна клиника.
          Виж Алфата ...

Comment

И мен ми е интересно колко струва цялостно кач. пребоядисване.

А вчера бях с един колега да си вземе Браво-то от един сервиз до ПроМобиле в Дружба-1 - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ освен ако не искате да ви направят колата като портокал сервизът се намира по-точно ве една уличка отстрани на ПроМобиле, до една ветеринарна клиника.
            Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
              в сливен го знаемечоверка ама в софия
              каде е човка в сливен щото тука да ми боядисат праговете и сивите пластмаси на броните ми искат 400 лева та аз ги пратих да го ду..ат
              Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
              i dvete begachki

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                каде е човка в сливен щото тука да ми боядисат праговете и сивите пластмаси на броните ми искат 400 лева та аз ги пратих да го ду..ат
                Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                i dvete begachki

Comment

Re: боядисване

Първоначално публикувано от hriss
                  Рок енд Ролл сервиз-ул.Симеоновско шосе 34
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Re: боядисване

Първоначално публикувано от hriss
                    Рок енд Ролл сервиз-ул.Симеоновско шосе 34
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

не че съм питал лично, но мисля, че някой колега беше споменал, че там не са много навити на цялостно боядисване. Добър повод е сега да се провери така ли е или не
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

не че съм питал лично, но мисля, че някой колега беше споменал, че там не са много навити на цялостно боядисване. Добър повод е сега да се провери така ли е или не
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

Sergey_gigov написа:

пиши лично на колегата IXZIBIT със сигурност няма да ти вземе толкова пари и ще ги направи добре - той ми боядиса колата и стана много добре

Comment

Sergey_gigov написа:

пиши лично на колегата IXZIBIT със сигурност няма да ти вземе толкова пари и ще ги направи добре - той ми боядиса колата и стана много добре

Comment

а случайно някой да знае долу горе колко излиза един литър боя да ти я напражят по номера(за металик)по точно?
                              Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Working...
                              X